Régi redőnye korszerűsítésének lehetőségei

Cserélje le műanyag redőnypalástját (lamelláit) korszerű hő és hangszigetelő alumínium palástra, mely esztétikus megjelenése mellett duplafalú kivitelű poliuretán habbal van töltve. Kézenfekvő megoldás  a fűtési energia megtakarítására.

 

redőny korszerűsítés - javítás kép1Tegye még szebbé otthonát íves redőnytokokkal, melyek megszépítenek minden modern lakó- és irodaépületet, emellett hő- és hangszigetelést biztosítanak valamint színt visznek a homlokzatra.

Az Alukon Kerekített tokok rendkívüli formái illenek minden nyílászáróhoz, így ez a termékek nem csak az új épületeknél, hanem a már meglévők felújításánál is alkalmazhatók.

 

Motorizálja redőnyeit!

redőny korszerűsítés - javítás kép2A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén elengedhetetlen. Télen besötétedéskor a motoros redőnyök automatikusan leereszkednek, az ablakok így megnövelt hőszigetelések akár 10%-kal is csökkentheti a fűtésszámlát. Nyáron a redőnyök a ház napos oldalán lehúzódnak, hogy megvédjék a házat a felmelegedéstől, a bútorokat pedig a kifakulástól.

Nem kell azon tűnődnie, hogy illetéktelenek megrongálhatják redőnyeit és behatolnak lakásába, megvédi a betörések ellen ha redőnyeit motorral és feltolásgátlóval szereli fel. Vezérelje őket egyenként vagy csoportosan, vagy akár egészítse ki motoros redőnyeit jelenlét szimulációs időzítésekkel, fényvezérlésekkel.

 

Lakása belsőterének védelme a hőség ellen: Somfy Sunis wirefree RTS

redőny korszerűsítés - javítás kép3Kültéri fényérzékelő, mely az árnyékolók felhúzását- leeresztését szabályozza a napsütés erejének függvényében. Teljesen önállóan működik. Vízszintes vagy függőleges textil árnyékolókhoz, lamellás árnyékolókhoz is használható. Fotovoltaikus elemmel működik, diszkrét és kompakt.

 

A csoportos vezérlés praktikuma: Somfy Chronis RTS programóra

redőny korszerűsítés - javítás kép4Vezeték nélküli központi rádiós programóra, amely az Ön által előre beállított időpontban mozgatja redőnyeit. Ha Ön nincs otthon, az árnyékolók akár maguktól is működnek, így otthona lakottnak tűnik, elriasztva a lakást kifigyelőket. Alkalmas egyenkénti vagy csoportos vezérlésre, 5 programozási üzemmóddal: napi program, heti program „kozmikus” üzemmód (a napsütéses órák szerint) és véletlenszerű üzem (jelenlét szimuláció).

 

Fejlessze tovább meglévő kapcsolós motoros rendszerét, tegye távirányítóssá!

redőny korszerűsítés - javítás kép5A Centralis Uno RTS vezérléssel pillanatok alatt vezetékesről távirányítós rendszerüvé alakíthatja meglévő redőnyét.

élvezze a távirányító használatának kényelmét lehetővé teszi a központi működtetést felhúzó, leengedő, és megállító funkciók